FP7-ICT InfoDay

Evenimentul este organizat de Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica, Academia Romana si Directia Generala Societatea Informationala si Media (INFSO) a Comisiei Europene, la recomandarea Comisiei Europene - Directia Generala INFSO, si se adreseaza participantilor romani la competitiile ICT-FP7, cu scopul general de a imbunatati integrarea tarilor EU12 in FP7-ICT, precum si cu scopul specific de a imbunatati rata de succes a propunerilor de proiecte din partea Romaniei.
Acest eveniment este organizat in doua locatii: prima in Bucuresti, la Academia Romana (Sala Ioan Heliade Radulescu) pe 3 iunie 2009, iar cea de-a doua in Iasi, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza pe 5 iunie 2009, pentru a permite participarea a cat mai multor reprezentanti ai universitatilor si institutelor de cercetare din intreaga tara.
Obiective: obtinerea de informatii practice privind aspectele tehnice, administrative, financiare si legislative ale proiectelor FP7-ICT, legate de pregatirea propunerilor de proiecte pe acest domeniu pentru urmatoarele apeluri.
Participanti: sunt incurajati sa participe cat mai multi reprezentanti ai comunitatii academice si stiintifice din Romania.


iun.
05
 
Data: 05 Iunie 2009
Locatie: Iasi
Domeniu: ICT

Agenda evenimentului

Descarca agenda evenimentului

Contact

Andrei Paraschiv
Telefon: 021 318 30 58
E-mail: andrei.paraschiv@ancs.ro

Locatie

Academia A. I. Cuza din Iasi, aula Mihai Eminescu
 

Poze eveniment

Descarca pozele
© Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării 2024
MCID Evenimente v 3.0