Info-day INNOVATIVE MEDICINES INITIATIVE

Avand in vedere numarul de inscrieri redus, precum si conditiile meteo, va anuntam ca INFO-DAY-ul se amana pentru luna ianuarie 2010, urmand a reveni cu detalii dupa 10 ianuarie.
Cu multumiri pentru intelegere.


Evenimentul este organizat de Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica si Institutul National de Cercetare Dezvoltare in domeniul patologiei si stiintelor biomedicale .Victor Babes. si se adreseaza potentialilor participanti romani la competitia lansata de catre INNOVATIVE MEDICINES INITIATIVE din domeniul Sanatate, cu scopul general de a imbunatati integrarea tarilor UE12 in programele europene de Sanatate, precum si cu scopul specific de a imbunatati rata de succes a propunerilor de proiecte din partea Romaniei.

Obiective: obtinerea de informatii practice legate de pregatirea propunerilor de proiecte pe acest domeniu pentru compatitia lansata.

Acest eveniment este organizat in Bucuresti, la Institutul National de Cercetare Dezvoltare in domeniul patologiei si stiintelor biomedicale .Victor Babes. (sala Amfiteatru) pe 16 decembrie 2009.


dec.
16
 
Data: 16 Decembrie 2009
Locatie: Bucuresti
Domeniu: Health

Agenda evenimentului

Agenda nu este momentan disponibila.

Contact

Letitia Clara Stanila
Telefon: 021 318 30 65 / 021 316 92 75
E-mail: letitia.stanila@ancs.ro

Locatie

Locatia nu a fost introdusa momentan.
 

Prezentari

Prezentarile nu sunt disponibile.

Poze eveniment

Pozele nu sunt disponibile.
© Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării 2024
MCID Evenimente v 3.0